IMG_5564.JPG
P1010036.JPG
IMG_5588.JPG
perc groep bewerkt_0006.jpg
07-09-24 Pit, Lef en Passie -www.fotogijs.nl- (267).jpg

Ritme & Timing, de basis voor een goede samenwerking.

Ritmeworkshops in alle vormen en maten. Trommels, percussie instrumenten, vuilnisbakken, stokken-, hand-, en voetenwerk…. overal zit ritme in. Sessies van ‘n uur tot een dagdeel, meerder korte ritmische opkikkertjes van 5 minuten tijdens het dagprogramma….keuze genoeg, maar altijd op maat en aansluitend bij de inhoud van de bijeenkomst.

Aantal gasten: van 15 tot 500 deelnemers. 

Is jouw team slagbestendig?

Je begrijpt het al; aan het begin van de workshop een oorverdovende kakofonie. Aan het eind een goed geolied en samenhangend ritme stuk. En alles wat daar tussen zit laat zich raden: met vallen en opstaan leren, afstemmen, krachten bundelen, energie vasthouden, vastgeroeste patronen doorbreken en creatief omgaan met tegenslagen.

Precies het juiste ding doen op precies het juiste moment. Da’s pas Timing! 

En nu de orkestbak in!  

Wat is het geheim van een succesvol orkest? Hoe houden de orkestleden de spirit hoog en welke krachten ondersteunen hen om een topprestatie met allure en gratie te leveren? Wat wordt er verwacht van de dirigent? De tijd, dat hij alleenheerser was ligt achter ons. Samenwerkingsverbanden lopen nu kriskras door de orkestbak heen.

In de workshop komen deze thema’s aan bod tijdens het instuderen van het ritmestuk. Welke tips kunnen de deelnemers meenemen naar hun eigen werksituatie?  

Afbeelding 22.jpg