Muziek is communicatief, creatief en concreet.

Sunshare behoort tot de pioniers van muzikale interventies voor de zakelijke en private sector. Wij werken met een vast team van professionele muzikanten en trainers. 

 

Muziek geeft energie en verhoogt de sfeer.                                                                                                

De workshops en performances worden ingezet als energizers om lange dagprogramma's te doorbreken, gasten op te frissen en een positieve sfeer te creëren. Muziek werkt immers direct op onze emotie en heeft invloed op onze stemming.

 

Muziek als inzet voor een betere team performance.

Muziek is bij uitstek een communicatieve taal die mensen met andere ogen naar een situatie laat kijken. Sunshare heeft zich gespecialiseerd in het leggen van een link tussen de muziekworkshop en het doel van de bijeenkomst. Geen los en op zichzelf staand onderdeel van de dag, maar een logische  en inspirerende invulling binnen een groter geheel. Het is effectief én geeft puur muziekgenot.

De onderwerpen zijn per workshop uniek, maar kunnen o.a. zijn: teamwork, leiderschap,  motivatie, inspiratie, doorbreken van weerstand, omgaan met dilemma’s, feedback, creativiteit, en groepsdynamiek.

 

Zorgvuldige voorbereiding.

Deze situatie herkent u vast en zeker: ondanks alle goede voorbereidingen loopt een bijeenkomst anders dan verwacht. De inhoud van de briefing past niet meer bij de realiteit van de dag.

Geen probleem, de trainers van Sunshare springen daar flexibel op in en geven de workshop de wending die op dat moment gewenst is.

Het gaat er tenslotte om dat de inzet van muziek optimaal benut wordt en een positieve bijdrage levert aan het totale programma.